Autozine.nl test de nieuwe SKODA CITIGOe iVopens in new window
"De elektrisch aangedreven Citigo biedt evenveel binnenruimte als het model met benzinemotor. In plaats dat de batterijen de Citigo zwaarlijvig maken, is het weggedrag juist meer volwassen geworden. Bovendien is de Citigo-e sneller, soepeler en stiller dan de versie met benzinemotor."
01
dec
2019
www.autozine.nl
Eerste rijtest ŠKODA SUPERB iV door AutoWeekopens in new window
ŠKODA elektricifeert, en niet alleen met de elektrische Citigo-e iV. Deze SUPERB iV is namelijk de eerste plug-in van het merk!
26
nov
2019
www.autoweek.nl
Eerste rij-indruk ŠKODA CITIGOe iV door TopGearopens in new window
"Gebruik hem waar hij werkelijk voor gemaakt is en je hebt lol en hoeft hem waarschijnlijk maar één keer per week aan de lader te gooien."
26
nov
2019
topgear.nl
Autoblog.nl rijtest: SKODA CITIGOe iVopens in new window
"Het is een brave, gemoedelijke lobbes die je niet uitdaagt. Het veercomfort is voor zo’n kleintje prima en ook op de snelweg hoef je niet op te letten bij het inhalen van vrachtwagens. Wat dat betreft zijn deze kleintjes relatief volwassen en dus ook in de elektrische variant."
26
nov
2019
www.autoblog.nl
Algemeen Dagblad: ‘Slaap-pakket’ in nieuwe SKODA OCTAVIAopens in new window
"Uiteraard kon ŠKODA het niet laten om weer enkele slimmigheden in te bouwen. Opmerkelijk is het zogenoemde slaap-pakket dat bestaat uit extra comfortabele hoofdsteunen op de achterbank en zachte dekentjes."
11
nov
2019
www.ad.nl