• 18
  augustus
  2019
  Met je telefoon kun je professioneel uitziende foto’s van je auto maken. Maar hoe doe je dat precies? In het kader van World Photography Day geven we 7 handige tips voor autofotografie. Lees meer
 • 14
  augustus
  2019
  ŠKODA verhoogde zijn verkopen in juli met 3,1% tot 102.700 eenheden (juli 2018: 99.700) en behaalde daarmee de beste juli-maand in zijn geschiedenis. ŠKODA groeide sterk in West-Europa (+ 12,3%), Lees meer
 • 14
  augustus
  2019
  Met een elektrische auto rijd je overal uitstootvrij naar toe. Maar de productie van de auto en dan met name het accupakket kost een heleboel energie en is verre van uitstootvrij. De logische Lees meer
"Veel ruimte voor een goede prijs"opens in new window
Het Algemeen Dagblad reed de ŠKODA SCALA met 150 pk sterke 1.5 TSI motor: "De geteste versie heeft een tussen de achterlichten doorlopende, extra grote achterruit en die staat hem goed. De 1,5 liter viercilinder motor blijkt prettig soepel en maakt de SCALA snel"
16
aug
2019
www.ad.nl
KAROQ 2.0 TSI Sportline: "Een sportief randje"opens in new window
"Wanneer je een comfortabele auto voor een klein gezin zoekt die er strak uit moet zien maar ook niet de hoofdprijs hoeft te kosten, ben je bij ŠKODA zeker aan het juiste adres."
03
aug
2019
rijtesten.nl
Waarom de auto van de Tourdirecteur een omgekeerd schuifdak heeftopens in new window
De rode ŠKODA SUPERB is de belangrijkste auto in de Tour de France. Hierin bevindt zich namelijk Tourdirecteur Christian Prudhomme, regelmatig in het gezelschap van een of meer beroemdheden. Vandaar dat de auto flink is aangepast.
17
jul
2019
www.ad.nl
TopGear test ŠKODA SCALA 1.0 TSI Styleopens in new window
"De bak zelf is ontzettend prettig te bedienen, en de motor heeft een vriendelijk karakter met genoeg vermogen om af en toe eens vlot uit de hoek te komen, zelfs als je voor de minst krachtige uitvoering kiest. Hij is zuinig qua verbruik, stoot weinig vervuilende zaken uit en is een uitstekende, eenvoudige oplossing voor al je alledaagse behoeften."
14
jul
2019
topgear.nl
AutoWeek test de nieuwe ŠKODA SUPERBopens in new window
AutoWeek rijdt met de nieuwe ŠKODA SUPERB. "Met de nieuwe motor en de andere vernieuwingen is de SUPERB weer klaar voor de komende jaren."
03
jul
2019
www.autoweek.nl